Kokoonpanot | Elisa Järvelä

Kokoonpanot

Duo For You

Duo Festivo

Duo Festivo – Elisa Järvelä, viulu ja Henrik Nissinen, piano on säkenöivä, virtuoosinen ja tyylikäs duo tuomaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen tunnelmaa ja arvokkuutta. Duon Festivon muusikot ovat Sibelius-Akatemian kasvatteja. Elisa ja Henrik esiintyvät säännöllisesti niin omin konsertein, kuin erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa Suomessa ja ulkomailla. Duo Festivo esittää vauhdikkaita virtuoosinumeroita, tunnelmallista jazzahtavaa evergreen- ja elokuvamusiikkia, sekä tunnettuja pop -balladeja. Duon ohjelmistossa on myös kauneinta kevyttä klassista.


elegance-1-of-11

Duo Elegance

Kahden säkenöivän naisen duo, jossa instrumentteina on piano, harmonikka, laulu ja viulu. Instrumenttien loistava hallinta mahdollistaa duon taidokkaat ja näyttävät esitykset, missä saumatonta yhteistyötä on sekä ilo kuunnella että katsoa. Duon tunnusmerkeiksi ovat nousseet temperamenttisuus, monipuolisuus, kauniit tulkinnat ja huima virtuositeetti. Monipuoliseen ohjelmistoon sisältyy mm. Argentiinalaisia tangoja, kansansävelmiä ja viihdemusiikkia. He molemmat ovat saaneet klassisen koulutuksen, mutta työskentelevät laaja-alaisesti musiikin parissa.


StringZen

StringZen

StringZen is a dynamic innovation driven group of highly qualified string instrument players. They have been acting for years as soloists and working with various world class artists by different genres of music. Unlimited with techniques of expression including improvisation, this group is now stepping on stage applying its full power into a stage show with taylormade arrangements.

This page aims to function as a platform to Stringzen’s audience and fans to find out about performances and checking out news and publications of the group. The page is also linking (by tagged pics) into individual artists’ sites involved in StringZen.

Iida-Vilhelmiina Laine
Mervi Myllyoja
Elisa Järvelä
Barbora Hilpo
Maarit Holkko-Wagoner
Tiia Ignatius
Lea Tuuri
Csilla Szilvay
Rainer Tuomikanto


Elisa&Mervi

Elisa & Mervi

Mervi Myllyoja and Elisa Järvelä are the two bright stars in the sky of Finnish Violin playing.
Unique programme and authentic performance style stands for trademark of this extravagant duo, making them internationally demanded performers both together and individually. They have been seen in top music productions in Finland, for example touring with mega stars Hector and Tarja Turunen. Foreign music festivals have also witnessed their performances in Russia, Italy and France.

The Violinist Ladies received their professional education in classical violin studies at The Sibelius Academy and Metropolia in Finland. As an added value to their refined artistry and years long experience as musicians, stands their creativity and ability to improvise. They can seriously engage their audience into a breath taking music performance! The Duet offers excellent content for any occasions in need of entertainment and high class programme content.


finlandiaE

Finlandia Ensemble

Finlandia Ensemble on ainutlaatuinen, viiden Sibelius-Akatemian kasvatin vanhan ajan glamouria henkivä salonkikvintetti. Kokoonpanoltaan tämä yhtye on vastaava kuin tarunhohtoisella Titanicilla soittanut yhtye.

Finlandia Ensemble valloittaa virtuoosisella, mutta samalla koskettavalla otteellaan salonkimusiikin klassikoiden parissa. Yhtyeen ohjelmistossa on kauneimpia klassisia säveliä, nostalgisia valsseja, tangoja, sekä evergreen- ja elokuvamusiikkia.

Monipuolinen kvintetti sopii niin yritys- kuin yksityistilaisuuksienkin esiintyjäksi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tilaisuuteenne unohtumaton musiikkiohjelma!

Finlandia Ensemblen muusikot:

Elisa Järvelä, viulu
Lea Tuuri, viulu
Jussi Makkonen, sello
Tarmo Anttila, kontrabasso
Henrik Nissinen, piano.


PlayGirls

Play Girls

Korkeatasoista ja eleganttia viihdettä coctail-tilaisuuksiin, illallisille ja erilaisiin PR-tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu iki-ihanista salonkisävellyksistä. Unkarilaisista tansseista ja tsardaksista sekä tulisista tangoista. Soitamme elokuvamusiikkia sekä evergreenmelodioita ja ohjelmistostamme löytyy myös operettimusiikkia ja valsseja wieläisistä salongeista.


 

Elisa Järvelä & Netta Skog


 

Elisa Järvelä & Miikka Kallio